Træning på kontoret og hjemme

Treniruotės biure ir namuose

Ruduo, netrukus žiema, ir dauguma grįžta prie „įprastos“ kasdienybės su darbu, mokykla, laisvalaikio veiklomis, socialiniu gyvenimu ir treniruotėmis. Daugeliui paskutinė iš šių veiklų gali būti sunku rasti laiko taip dažnai, kaip norėtų, dėl užimtumo arba kitų dalykų, trukdančių. Todėl geras sprendimas yra derinti darbą ir namų gyvenimą su treniruotėmis – kad gautumėte šiek tiek judėjimo kiekvieną dieną, jei neturite laiko skirti tam kitaip, kas yra ypatingai svarbu gerai sveikatai.

Ilgų sėdimo darbo dienų metu tai gali paveikti laikyseną, ir kad tai išvengti, surinkome keletą paprastų pratimų, kurie padeda išlaikyti gerą laikyseną.

Svarbu šiek tiek judėti kiekvieną dieną

Ypatingai svarbu kiekvieną dieną šiek tiek judėti. Rekomenduojama gauti mažiausiai 30 minučių aktyvumo kiekvieną dieną – ir tik pusvalandis yra pakankamai įgyvendinama trukmė, kurios turėtų pakakti. Tą mažiausiai 30 minučių galite lengvai gauti per dieną biure (kai nesate užimtas darbo užduotimis ir susitikimais) arba namuose. Čia mes sukūrėme gidą, kaip sportuoti biure ir namuose su paprastais patarimais ir pratimais, kuriuos galite atlikti be didelio įrangos kiekio.

pilkos treniruočių legginsai ir moteris

Kodėl sportuoti biure?

Biure dažnai sėdima labai mažai. Darbo dienos gali būti įvairios, jos gali būti sunkios arba lengvos, gali būti daug arba mažai darbo, ir gali būti, kad neturite laiko galvoti apie nieką kitą, kaip tik tai, ką darote darbe. Tačiau sveikatos sumetimais nuolat sėdėti ir nesportuoti nėra gerai, tuo pačiu metu darbuojantis. Todėl svarbu įtraukti kažkokią treniruotę biure.

treniruotės biure

Be to, per ilgą sėdėjimą galima patirti sužalojimus ar skausmus raumenyse ir sąnariuose. Dėl to svarbu įtraukti treniruotes biure, ir tai yra lengva padaryti. Mes sukūrėme gidą apie tai, kokias treniruotes galite atlikti, kad išvengtumėte sužalojimų, pažiūrėkite čia.

Gerai investuoti į gerus bėgimo batelius su geru smūgio sugėrimu, jei norite išvengti raumenų ir sąnarių sužalojimų dėl per daug laiko praleisto biure. Geriausi bėgimo bateliai moterims, suteikiantys gerą palaikymą, yra Endorphin RX1 bėgimo bateliai

Baltos bėgimo bateliai su geru smūgio sugėrimuJuodas ir baltas treniruočių batas
Gerai, kad šie bėgimo bateliai suteikia gerą smūgio sugėrimą, todėl išvengiate raumenų sužalojimų ar skausmų kūne, po per ilgai sėdėto laikotarpio ar vienoje pozicijoje. Šie bateliai gerai kvėpuoja ir turi storesnius padas, todėl yra labai patogūs ir suteikia gerą judėjimo laisvę. Taigi šie bėgimo bateliai moterims puikiai tinka dirbti, jei jums reikia naujų patogių batų darbui, ir jei taip pat norite įtraukti treniruotes į darbo dieną – tai svarbu, kad jaustumėtės gerai.
geriausi bėgimo bateliai moterims

Patarimai sportuoti biure

Pirmiausia svarbu „paruošti“ kūną treniruotėms; tai galite padaryti pavyzdžiui, šiek tiek pasitemdami ir pasilenkdami. Jei turite svorių biure, tai bus optimalu, tačiau nesitikima, kad turėsite tempti didelį treniruočių įrangos kiekį į savo darbo vietą. Su svoriais galite lengvai atlikti šiek tiek jėgos treniruočių, sėdint biuro kėdėje arba stovėdami. Jei neturite svorių ar hantelių, galite naudoti sunkesnes knygas arba biuro įrangą, suteikiančią svorį. Čia galite atlikti įvairius pratimus, galite arba vaikščioti su svoriais, arba atlikti kelis pakėlimus ar pritūpimus. Mes sukūrėme gidą apie įvairius jėgos pratimus: Geriausi jėgos pratimai visam kūnui.

Grįžti į tinklaraštį