De bedste tights til lange ben

Geriausi leginsai ilgesnėms kojoms

Ar turi ilgas kojas ir sunkiai randate leggingus, kurie būtų tinkamo ilgio? Mes turime treniruočių leggingus visiems. Mes visi esame skirtingi ir turime skirtingus poreikius. Todėl gali būti sunku rasti treniruočių drabužių, kurie idealiai atitiktų tavo kūną. Tai yra gidas tau, turinčiam ilgas kojas, kuris sunkiai randa leggingus, kurie puikiai tinka. Jei nori išsamesnio aprašymo apie mūsų siūlomus leggingus, patikrink leggingų gidą!

Softy Leggings

Mūsų Softy leggingai iš Famme puikiai tinka, jei turi ilgas kojas. Leggingai yra pagaminti iš minkštos ir tvirtos medžiagos su gera elastingumu. Jie yra aukštos juosmens ir yra squat proof.

Juodi Softy Leggingai - moterims - Famme - Leggingai

Long Techna Leggings

Long Techna Leggings yra neįtikėtinai praktiški leggingai su kišenėmis! Dvi kišenės kiekvienoje pusėje turi vietos mobiliajam telefonui, kreditinėms kortelėms, raktams ar kitiems dalykams, kuriuos neateini treniruotis. Leggingai yra puikūs bėgimo sesijoms, kur dažnai reikia turėti su savimi telefoną ir raktus. Praktiškas ilgis puikiai tinka turintiems ilgas kojas. Sužinok daugiau apie mūsų leggingus su kišenėmis!

Juodi Techna Leggingai - moterims - Famme - Leggingai

Fleek Leggings

Fleek Leggings yra elastingi ir patogūs seamless leggingai, pagaminti iš nailono, poliesterio ir elastano. Jie jaučiasi lengvi ir minkšti ant kūno ir tinka tiek kasdieniam naudojimui, tiek treniruotėms. Sužinok daugiau apie tai, kas yra seamless čia!

Fleek leggingai ilgiems kojoms 


Vortex 2 Leggings

Paveldėtojas mūsų geriausiai parduodamų Vortex Leggings yra šiek tiek sunkesni ir turi daugiau kompresijos, ir yra nuostabiai minkšti bei patogūs. Jie formuoja ir pabrėžia moteriškas formas, ir turi papildomą kompresiją juosmens juostoje. Puikūs leggingai aukštos kokybės su papildomu ilgiu. Leggingai nėra permatomi ir yra squat proof. Sužinok daugiau apie mūsų geriausius kompresinius leggingus!

 Vortex leggingai ilgiems kojoms


Scrunch Camo Leggings

Scrunch Camo Leggings sujungia dvi mėgstamiausias: madingą camo raštą ir mūsų geriausiai parduodamą scrunch detalę gale, kad suteiktų patrauklų "persiko užpakaliuką". Jie sujungia moteriškumą ir drąsą su seamless technologija, kuri komfortą ir stilių pakelia į naują lygį. Tai padaro šiuos leggingus puikiu pareiškimo elementu tavo aktyviosios aprangos kolekcijoje. Sužinok daugiau apie tai, kas yra scrunch čia!

Agility Leggings

Mūsų Agility Leggings suteikia nuostabų komfortą dėka pažangios seamless technologijos. Kadangi tai yra neįtikėtinai elastingi leggingai, jie puikiai tinka tiek jogai, tiek jėgos treniruotėms. Žinoma, jie taip pat yra squat proof! Sužinok daugiau apie mūsų geriausius seamless leggingus čia!

Grįžti į tinklaraštį