Tights guide - alt du behøver at vide!

Leggingų gidas - viskas, ką turite žinoti!

Galutinis leggingų vadovas

Pirkti treniruotėms skirtus leggingus gali atrodyti kaip iššūkis, kai pradedi žiūrėti į visas rinkoje esančias variacijas. Kaip žinoti, kuris audinys, forma, funkcijos ir dydis geriausiai tinka? Tačiau tai nebūtinai turi būti taip sunku, kaip galbūt manote. Šiame vadove mes aptarsime viską, ką turite žinoti apie savo kitą leggingų pirkimą. Dydžiai, audiniai, treniruočių tipai, savybės. Viskas, ką kada nors galėjote svarstyti, kad palengvintumėte savo paiešką dėl geriausių leggingų.

Sąnarių neturintys leggingai

Sąnarių neturintys, arba be siūlių drabužiai, yra drabužiai, kurie (daugiausiai) gaminami naudojant apvalaus mezgimo mašiną, todėl jis yra megztas kaip vamzdis, kad būtų išvengta siūlių drabužyje. Tai sukuria minkštus ir patogius drabužius, kurie suteikia gerą judėjimo laisvę ir jaučiasi lengvi ant kūno. Mes turime platų pasirinkimą be siūlių drabužių su įvairiomis savybėmis, iš kurių galite pasirinkti.

Leggingai su siūlėmis

Mūsų leggingai, kurie nėra pagaminti naudojant be siūlių konstrukciją, yra pagaminti iš aukštos kokybės audinio, kuris yra siuvamas kartu su siūlėmis, kurios yra sukurtos tiek funkcijai, tiek estetikai. Essential Tights yra puikus pasirinkimas, jei norite leggingų su siūlėmis. Jie turi gerą kompresiją, yra aukšti liemenyje ir turi elastingą, didelės tankio audinį.

Warp knit

Warp knit be siūlių yra technika, naudojama be siūlių gamyboje, kuri sukuria labai elastingus, kvėpuojančius ir atsparius drabužius. Technologija stipriai susieja siūlus su paralelinėmis kilpomis, sujungtomis zigzago modeliu. Dauguma mūsų drabužių yra pagaminti su šia technologija, įskaitant Agility Tights ir Stamina Tights.

Weft knit

Weft knit yra kita gamybos technika, kuri skiriasi nuo warp knit tuo, kad ji yra mezgama iš kairės į dešinę, eilėmis, o ne šviesos vertikalus mezgimas, einantis aukštyn ir žemyn drabužyje. Weft technologijos privalumas yra tas, kad ji sukuria drabužius, kurie yra elastingi ir patogūs, tačiau taip pat gerai izoliuojasi ir sulaiko šilumą šaltose aplinkose. Dauguma be siūlių drabužių yra pagaminti su šia technologija.

Vilnoniai leggingai

Mūsų vilnos megztos leggingai pagaminti iš merino vilnos ir yra super minkšti, antistatiniu poveikiu ir drėgmės pernešimu. Šie leggingai gerai izoliuoja šaltį ir puikiai tinka tiek bėgimui šaltyje, tiek namų jaukumui.

vilnonių apatinių rinkinys

Veiklos

Leggingai bėgimui

Norint pasirinkti geriausius leggingus bėgimui yra keletas dalykų, apie kuriuos reikia pagalvoti. Pavyzdžiui, norite, kad leggingai skatintų bėgimo judesį, neslįstų žemyn bėgiojant ir būtų pritaikyti temperatūrai, kurioje ketinate bėgti. Dauguma bėgimo leggingų yra siuvami (tai nėra be siūlių), kad palaikytų tipišką bėgimo judesį, tačiau jei norite universalių leggingų, kurie suteikia gerą judėjimą visomis kryptimis, be siūlių leggingai su tvirtai prilipusiu juosmeniu, kuris gerai laikosi ant kūno, taip pat gali būti geras pasirinkimas. Techna Tights yra vieni iš mūsų geriausių bėgimo leggingų. Jei ketinate bėgti šaltyje, mūsų minkšti Softy leggingai taip pat gali būti puikus pasirinkimas.

Leggingai jėgos treniruotėms

Geriausi leggingai jėgos treniruotėms yra leggingai, kurie turi gerą palaikymą, neslidiną ir suteikia gerą judėjimo laisvę. Taip pat įsitikinkite, kad leggingai yra aukšti liemenyje ir gerai prisiūti, kad neslystų žemyn treniruotės metu. Leggingai, tokie kaip Softy leggingaiFamme yra tinkami šio tipo treniruotėms.

Leggingai jogai

Geriausi jogai skirti leggingai yra džiaugsmas, pagaminti iš minkšto ir elastingo audinio, suteikiančio gerą judėjimo laisvę. Galite pasirinkti klasikinus jogos kelnes su platesniais ilgiais arba labiau prigludusius, tačiau minkštus leggingus, tokius kaip mūsų Softy Leggings.

Leggingai kasdieniam naudojimui

Mes esame dideli gerbėjai naudoti leggingus ir kasdien. Kaskart turime kitokių poreikių, nei intensyvi jėgos treniruotė. Pavyzdžiui, galbūt norite leggingų, kurie būtų itin patrauklūs, turėtų šiuolaikišką dizainą ir būtų patogūs dėvėti ilgą laiką. Kasdieniam naudojimui mes rekomenduojame populiarius pasirinkimus, tokius kaip Ribbed Flare Pants, Scrunch Flared Legging ir Softy Leggings.

Grįžti į tinklaraštį